El Restaurant del Xalet

Som un refugi de muntanya que des de fa temps hem apostat per donar un servei de restauració i oferir un menú al migdia i sopars a la carta apostant per productes de temporada i propers al territori.

No obstant, no som un restaurant convencional i funcionem d’una forma diferent i tenint en compte que per oferir tots els plats del menú dels migdies i la carta de sopars és imprescindible reservar amb antelació a través de missatge de WhatsApp o Telegram al 640161482.

Per fer possible un servei continuat de refugi (amb esmorzars, entrepans, allotjament, etc.) cal escollir el menú el dia abans. En el moment de fer la reserva sempre us ho expliquem i us fem arribar el menú de la setmana. D’aquesta forma hem pogut fer créixer els serveis a oferir i donar la qualitat que volem de la cuina al plat.

A l’hora de dinar només fem un torn (entre 30 i 40 places en total) tot i repartir les diferents taules en horaris diferents, d’aquesta manera podem fer compatible el servei d’allotjament al refugi amb els dinars. Pel que fa a l’hora de sopar només oferim la possibilitat de sopar sense pernoctar els dies que no tenim plenes les habitacions per dormir al refugi. Per aquest motiu és molt important reservar amb antelació.

Us deixem amb les diferents cartes i menú que tenim a dia d’avui, tot i això per petits canvis sempre millor consultar-nos a través del telèfon mòbil.