Cuina i artesania! o barbàrie

CRÒNICA D’UNA NIT CULINÀRIA I DOLÇA

Aquest 5 de maig el Xalet-Refugi de Rasos de Peguera es va omplir per escoltar Maria Nicolau tot presentant el seu llibre “Cuina! o barbàrie” acompanyada del professor de cuina Màrius Ferrer (Escola d’Hosteleria Joviat de Manresa) i el cuiner Diego Alías (Ca l’Amador).

Foto twitter.com/escairador

El millor resum de nou de la mà de Maria Nicolau:

MN: Cuineu! No cuinar és perdre’s la meitat de la pel·lícula… i la pel·lícula és tope bona!!!
DA: amb pa!

I tot seguit, aplaudiments, riures i mirades de complicitats entre tots els amants dels fogons que omplien de bat a bat el Xalet-Refugi de Rasos de Peguera.

Seguidament vàrem poder gaudir d’un recital de poemes i del coneixement sobre el cacau del pastisser d’Olot Lluís Riera (Cacau Pastisseria). Que entre poema i aprenentatge va anar repartint diferents xocolates artesanes (amb sal, pebre, curri, ratafia…).

I no podem acabar sense esmentar petits detalls que van fer de la vetllada més propera. L’amiga Mercè, de la formatgeria Serrat Gros de Josa del Cadí, ens va regalar alguns dels seus formatges perquè tothom els gaudis mentre escoltava aquests grans cuiners i pastissers.

Gràcies de nou a en Màrius, en Diego, la Maria, en Lluís, a la llibreria Quatre Cantons per portar llibres fins aquí dalt i a les més de 60 persones que vàreu venir fins a 1.754 metres d’alçada, al bell mig de Rasos de Peguera, a omplir de vida, cuina i xocolata el Xalet-Refugi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s